Bine ai venit în lumea aventurii Zewa!

Te invităm să te bucuri împreună cu persoanele dragi de o călătorie, o plimbare, de vânt și de soare și să adunați amintiri minunate împreună.

Pentru că știm cât de prețioase sunt momentele petrecute cu ei, suntem alături de tine și de familia ta, te ajutăm să îi surprinzi și să împărtășești cu ei clipe memorabile, prin intermediul premiilor Zewa.

Premii pentru clipe de neuitat

Marele premiu

BMW X1

10x

trotinete
electrice

15x

biciclete

*Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Premiile sunt oferite prin tragere la sorți.

Mecanism promoție

Cumpără orice produs Zewa în valoare de minimum 20 RON

Înscrie numărul și data bonului fiscal/ facturii fiscale prin sms la 1814* sau în formularul de înscriere

Poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile Zewa: un autoturism BMW X1, 10 trotinete electrice și 15 biciclete.

Păstrează bonul fiscal/ factura fiscală și ambalajul produsului achiziționat  pentru validare.

*Număr cu tarif normal in reţelele Orange, Vodafone, Telekom şi Digi

În vederea obținerii de informații referitoare la Campania promoțională, participanții pot apela numărul de infoline 207.00.20, număr cu tarif normal apelabil din toate rețelele de telefonie din România, de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 17:00, cu excepția sărbătorilor legale.

Campania Zewa s-a încheiat pe 30 noiembrie 2019. Urmărește-ne în continuare, pentru a vedea cine sunt fericiții câștigători!

X

BMW X1 sDrive18i Linia Model Advantage

Capacitate 1499 cm cubi, Putere 103kW (140 CP) la 1/min, Culoare albastru mediterranean, Tapiterie Stofa Grid Antracit/Negru, Echipamente standard: Jante din aliaj usor V-spoke de17’’ tip 560, Volan multifunctional, Prezoane antifurt, Kit de reparative pana, Performance Control, Covorase din velur, Cotiera centrala fata, Pachet compartiment de depozitare. Echipamente optionale: Bare longitudinale negre, Scaune incalzite pentru conducatorul auto si pasager fata, Aer conditionat automat, Senzori de parcare, Sistem de asistenta la parcare.

Descoperă produsele partipante